Festival Enter Almere Haven zoekt vrijwilligers

HAVEN – Enter Almere Haven is op zoek naar vrijwillige manusjes- van- alles, rauwdouwers, creatievelingen, gastvrouwen, gastheren, horecaliefhebbers en promoters. Het nieuwste festival van Almere, geprogrammeerd en geproduceerd door buurtbewoners uit Almere Haven, zoekt op verschillende gebieden vrijwilligers. 

 

Het tweedaagse evenement vindt plaats op zaterdag 6 en zondag 7 juni (en niet op de vrijdag en de zaterdag, zoals abusievelijk in onze krant stond vermeld). In de aanloop naar het festival worden verschillende trajecten in gang gezet waarbij bewoners samen bijvoorbeeld aan de aankleding van het festival werken. Iedereen uit heel Almere kan zijn of haar steentje bijdragen aan dit festival. Het is een initiatief van Corrosia Theater, Expo en Film en wordt geprogrammeerd door bewoners uit drie wijken in Almere Haven: de Meenten/Grienden, de Wierden/Laren en Haven Centrum, naar het voorbeeld van het succesvolle ENTER BXL in Brussel.

Aanmelden kan via het formulier op www.enteralmerehaven.nl. Op deze website zijn ook de volledige beschrijvingen van de vrijwilligersvacatures te vinden.

 

Artikel geplaatst op: 12 maart 2020 - 06:47

Gerelateerd

Delen