BonteHond brengt theater bij mensen thuis

ALMERE – Ook BonteHond heeft vanwege het coronavirus alle voorstellingen tot en met 6 april geannuleerd. Naar het theater gaan is in deze crisistijd uit den boze, maar het Almeerse jeugdtheatergezelschap brengt het theater graag bij de mensen thuis. De komende tijd geeft BonteHond namelijk registraties van de voorgaande voorstellingen vrij. “Voor iedereen die het theater mist, zich verveelt of er destijds niet bij kon zijn." 

(Foto: BonteHond)

 

De eerste voorstelling die online kan worden bekeken is ‘FOEI - Foute voorstelling voor slechte kinderen’. Deze 5+ voorstelling uit 2018 is t/m donderdag hier te zien. FOEI is een wedstrijd in zelfbeheersing waarin verleidingen als draken bestreden worden. Zelfbeheersing is moeilijk. Je bent er je hele leven zoet mee. Als 2-jarige is het hard werken om niet alles in je mond te stoppen. Als 5-jarige mag je pas iets lekkers als je je groente op hebt en als 10-jarige moet je stil zitten en stoppen met gamen. En als je denkt dat het ophoudt als je volwassen bent, vergeet het maar: niemand kan zich altijd beheersen en dat wat slecht voor je is ligt altijd op de loer! In FOEI kunnen twee wetenschappers zich niet inhouden en daarom besluiten ze elkaar te trainen in wilskracht. 

 

Studio BonteHond
Voor meer BonteHond kun je ook terecht op het videokanaal Studio BonteHond op Youtube, met absurdistische sketches over zaken waar het theatergezelschap dagelijks mee te dealen heeft. 

 

Houd voor updates de website en Facebookpagina van BonteHond in de gaten.

Artikel geplaatst op: 18 maart 2020 - 08:52

Gerelateerd

Delen