Bridgesoos Filmwijk vanaf januari op donderdagmiddag

FILMWIJK – Nog een paar maanden kunnen de bridgers van Bridgesoos Filmwijk op dinsdagavond terecht, daarna gaat de groep op donderdagmiddag verder. “Er zijn steeds meer mensen die ’s avonds liever niet meer de deur uitgaan,” legt initiatiefnemer Wim Bulte uit waarom er ‘verhuisd’ wordt.
Vanaf volgend jaar kan er in Filmwijk ook gebridged worden in de middag. (Foto: aangeleverd)

Een kleine tien jaar geleden begon Bulte in het mooie Filmwijkcentrum aan het Walt Disneyplantsoen met de bridgdesoos. “Het liep jarenlang heel goed. Vaak hadden we zo’n tien tafels bezet, maar de laatste jaren blijven er steeds vaker mensen weg die het niet prettig vinden om ’s avonds te bridgen. Dat is overigens iets dat ik ook bij andere verenigingen hoor. Op één paar na, die vanwege werk niet op de middag kan bridgen, vindt iedereen bij onze groep het fijn om op donderdagmiddag verder te gaan.”
Op donderdagmiddag 12 januari staat om 13.00 uur de eerste bridgedrive op het programma. Bulte verwacht met deze switch nieuwe aanwas. “Er is een mooie speelzaal, een gezellige bar en een aparte ruimte voor de rokers. En heel belangrijk, er is een ruime vrije parkeerplaats voor de deur van het gebouw waar je gratis kan parkeren.”
Iedereen, van beginners tot gevorderden, is van harte welkom. Ook als bridgers die geen bridgepartner hebben. Deelnemen kost 30 euro per persoon en dat is voor 25 drives. De uitslag wordt iedere donderdagavond per e-mail/website bekendgemaakt.
Voor meer informatie: 5318027 of mail naar bridgefilmwijk@live.nl.
Artikel geplaatst op: 12 oktober 2011 - 07:00

Gerelateerd

Delen