Rodi Media mediapartner Dutch Valley Festival
Het grootste muziekspektakel van Nederlandse bodem

SPAARNWOUDE - Rodi Media is dit jaar officieel mediapartner van Dutch Valley Festival. Door deze samenwerking maken lezers van de Rodi-uitgaven deze zomer kans op unieke 'meet&greet'-kaarten van het grootste festival van Nederlandse bodem dat zaterdag 11 augustus van 13.00 tot 23.00 uur plaatsvindt op het terrein van Velsen Valley Spaarnwoude.
Aloys Buijs: "Vorig jaar was helemaal raak! De bezoekers waren blij verrast met de geweldige festivalsfeer." (Foto: aangeleverd)

Volgens Dutch Valley woordvoerder Aloys Buijs is de festivalopzet, waarbij op elf podia alle Hollandse muziekstijlen vertegenwoordigt zijn, een regelrechte hit: "Vorig jaar was helemaal raak! De bezoekers waren blij verrast met de geweldige festivalsfeer en de opzet waarbij tussen 13.00 uur ’s middags en 23.00 ’s avonds tientallen optredens van Nederlandse topartiesten bijgewoond konden worden inclusief topentertainment met als afsluiting een knallende vuurwerk." Naast meet&greets zijn via Rodi ook gewone entreekaarten te winnen en ook worden enkele Noord-Hollandse festivalgangers door Rodi gevolgd op 11 augustus. De volledige line up van Dutch Valley Festival 2012 en alle info is te vinden op www.dutchvalleyfestival.nl.
Dutch Valley Festival 2012 met onder andere: Nick en Simon, Rene Froger, Frans Bauer, Glennis Grace, Jeugd van Tegenwoordig, Ali B, Gers Pardoel, Rowwen Hèze en Di-rect. Tickets: € 49,-, gespreid betalen vanaf € 15,-, kinderen € 15,-. Kijk op de website van deze krant voor een exclusief interview met Aloys Buijs.
Artikel geplaatst op: 09 mei 2012 - 06:00

Gerelateerd

Delen