Collecte voor kinderen met een handicap
NSGK zoekt vrijwilligers

ALMERE - NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind) houdt van 12 tot en met 17 november haar landelijke collecte. Duizenden vrijwilligers gaan dan op pad om geld in te zamelen voor kinderen met een handicap. De stichting zoekt nog helpende handen.
NSGK ondersteunt jaarlijks honderden projecten, waarmee duizenden kinderen en jongeren met een handicap worden geholpen. (Foto: Susanne Reuling)

Met de opbrengst van de collecte steunt NSGK kinderen en jongeren met een handicap. Zij willen graag spelen, naar school en op vakantie gaan, net als andere kinderen. En als ze ouder worden willen ze ook uitgaan, op zichzelf wonen en een baan vinden, zoals iedereen. Met wat extra aanpassingen en begeleiding is er heel veel mogelijk. NSGK helpt, bijvoorbeeld met het toegankelijk maken van speeltuinen, zodat kinderen met en zonder handicap daar samen kunnen spelen.
Meehelpen

Collecteren voor kinderen met een handicap kost maar een paar uur. Collectanten kunnen binnen de collecteweek zelf een tijdstip uitzoeken dat schikt. Aanmelden of meer informatie: NSGK, 020-6791200 of kijk op www.nsgk.nl.
Artikel geplaatst op: 29 augustus 2012 - 07:00

Gerelateerd

Delen