Bekijk Almere van Boven

STAD CENTRUM – De Stichting Leisure Belang Almere, Almere City Marketing en L’Hermitage meeting center Almere willen laten zien dat Almere veel te bieden heeft en het predicaat ‘De leukste stad van Nederland’ verdient. Daarom organiseren ze donderdag 21 en vrijdag 22 februari ‘Almere van Boven’, waarbij iedereen gratis van bovenaf naar Almere mag kijken. Vanuit de dertigste verdieping van de WTC Carlton Tower.
De WTC Carlton Tower is het hoogste gebouw van Flevoland. (Foto: aangeleverd)

Vice-voorzitter van de Stichting Leisure Belang Almere Tineke Fokkens: “Dit is een unieke gelegenheid om Almere en wat er allemaal te beleven is, van grote hoogte – 120 meter – te bekijken. Een leuk uitje voor het hele gezin tijdens de krokusvakantie bijvoorbeeld.”
‘Almere van Boven’ is de stad ontdekken op grote hoogte. Van bovenaf kunnen bezoekers met eigen ogen zien wat Almere te bieden heeft. Zoals uitgaan, een hapje eten, watersport, het strand, de sauna, wakeboarden, kamperen, wandelen, fietsen. Bij elk uitzichtpunt staan stands en medewerkers van vrijetijdsbedrijven in Almere die de bezoekers graag iets vertellen over hun bedrijf en wat er in Almere nog meer te doen is.
Levende plattegrond

‘Almere van Boven’ maakt van de stad een levende plattegrond van wonen, werken, studeren, recreëren, sporten en uitgaan. Allerlei leuke dingen om de voorjaarsvakantie mee te vullen. Op de website www.slbalmere.nl/almere-van-boven is de informatie over het event te vinden. Bezoekers kunnen zich daar aanmelden, maar vrij inlopen kan ook.
Donderdag 21 en vrijdag 22 februari tussen 12.00 en 17.00 uur, op de dertigste verdieping van de WTC Carlton Tower aan de P.J. Oudweg 4.
Artikel geplaatst op: 13 februari 2013 - 07:00

Gerelateerd

Delen