Kanjerbabe DEZE WEEK

In deze rubriek gaan spontane en leuke babes uit Almere op de foto. Deze week babe
Amber

De 17-jarige Amber beweegt zich heel gemakkelijk voor de camera en geeft aan bij een erkend bureau ingeschreven te staan. Ze is al bezet, maar houdt ook van uitgaan met vrienden. Verder is deze spontane Almeerse jonge dame gek van zingen en dansen. In Almere heeft zij het prima naar haar zin, laat ze weten. Last but not least is acteren nog een grote hobby van Amber. Die komt er wel.
Sophie in de make-up

Twee weken terug stond beauty Sophie in deze rubriek. De professionele visagie werd daarbij gedaan door Sylvia Bolkenstijn van Feelings4make-up Almere. Bolkenstijn weet met haar visagie het ultieme resultaat in het gezicht te optimaliseren. Fotograaf Frans van Zijst is zeer tevreden met het uitstekende werk dat Bolkenstijn af en toe bij de kanjerbabes verricht.
Ook als Kanjerbabe in Almere DEZE WEEK? Mail een foto en je gegevens naar info@fransvanzijst.nl en wellicht volgt de uitnodiging voor een gratis fotosessie. Voor meer informatie, kijk op: www.fransvanzijst.nl. Babes ontvangen kosteloos per e-mail de bewerkte foto van de fotoshoot. (Foto: Frans van Zijst)
Artikel geplaatst op: 30 oktober 2013 - 07:00

Gerelateerd

Delen