Man aangehouden voor mishandeling conductrice

EUROPAKWARTIER - De politie heeft deze week een man aangehouden die afgelopen zomer een conductrice mishandelde. De man herkende zichzelf op de beelden die waren uitgezonden in het programma Opsporing Verzocht. De man besloot zich te melden bij de politie.
Zondagavond 19 juni werd de conductrice tussen station Almere Muziekwijk en Almere Poort mishandeld door een reiziger zonder geldig vervoersbewijs. De man herkende zich op beelden in Opsporing Verzocht en meldde zich bij de politie. (Foto: HV-Almere/Paul van Leeuwen)

Zondagavond 19 juni werd de conductrice tussen station Almere Muziekwijk en Almere Poort mishandeld door een reiziger zonder geldig vervoersbewijs. De man sloeg de conductrice met een tas in haar gezicht en vluchtte vervolgens bij Almere Poort de trein uit.
Op het regionale opsporingsprogramma Bureau Flevoland werden op 21 september camerabeelden getoond. De uitzending zorgde echter niet voor een aanhouding. Afgelopen dinsdag werden de beelden nogmaals uitgezonden, deze keer in het landelijke programma Opsporing Verzocht. De man was op de camerabeelden goed te zien.
De politie heeft woensdag een 39-jarige verdachte zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden. De man herkende zichzelf op de beelden en besloot zich in Amsterdam te melden bij de politie.
Artikel geplaatst op: 15 december 2016 - 11:16

Gerelateerd

Delen