Overval op supermarkt Jaagmeent

HAVEN - De Jumbo supermarkt aan de Jaagmeent is zondagavond overvallen. De politie is op zoek naar drie verdachten en komt graag in contact met getuigen.

(Foto: HV-Almere.nl)

 

De overval vond plaats rond 20.00 uur uur.  De overvallers kwamen binnen en een van de verdachten sloeg direct een beveiliger tegen zijn hoofd. Onder constante dreiging van een wapen eisten ze geld. Ze gingen er vervolgens met de buit vandoor op twee rode scooters. In de winkel waren ook klanten aanwezig, zij raakten gelukkig niet gewond. Het slachtoffer werd door ambulancemedewerkers nagekeken en hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Na de overval zijn er drie verdachten vandoor gegaan op twee rode scooters. De politie heeft een burgernetbericht verspreid waarin wordt verzocht uit te kijken naar de verdachten. Het gaat om drie mannen. Ze waren allen gekleed in donkere regenpakken, met een lichte streep op de rug, borst en broekspijpen van de onderbenen. Ze zijn gevlucht vanaf de Jaagmeent in zuidelijke richting over de busbaan in de richting van de Gooimeerdijk-Oost.

 

Getuigen gezocht
De recherche van Almere onderzoekt de overval en komt graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien? Of beschikt u over informatie die kan helpen bij het onderzoek? Geef uw tip dan door via 0900-8844 meld misdaad anoniem via 0800-7000.

Artikel geplaatst op: 10 februari 2020 - 08:51

Gerelateerd

Delen