Overvallen supermarkten in Opsporing Verzocht

ALMERE – Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt vanavond aandacht aan de drie gewapende overvallen op Jumbo Supermarkten in Almere. De uitzending is vanavond te bekijken op NPO1 om 20.30 uur.

 

De overvallen Jumbo in Haven. (Foto: HV-Almere)

De afgelopen maanden vonden er drie gewapende overvallen plaats op supermarkten bij twee verschillende Jumbo’s. In november vorig jaar ging het om het filiaal aan het Geinplein in Waterwijk. In januari en februari van dit jaar was de Jumbo aan de Jaagmeent in Haven tot tweemaal toe het slachtoffer van overvallers. Daarbij raakte ook een beveiliger gewond. Deze supermarkt heeft inmiddels maatregelen genomen door elke avond eerder te sluiten en er kan door klanten geen contant geld meer gepind worden.

 

Tips

Het vermoeden is dat het in alle drie de overvallen om dezelfde daders gaat. De politie spreekt over twee of drie daders, die in donkere regenkleding gekleed waren. Voor tips kan er contact opgenomen worden met de Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800-6070. Ook kan er gratis gebeld worden met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-700.

Artikel geplaatst op: 17 maart 2020 - 13:27

Gerelateerd

Delen