Kunst te huur in De Hulk

HAVEN - Al jaren op zoek naar een schilderij voor die ene lege, witte muur, maar nog steeds niks gevonden? Wel altijd geïnteresseerd in kunst, maar er nooit aan gedacht ook zelf kunstwerken in huis te hebben?
Kunst te huur in de Hulk is gratis toegankelijk. (Foto: aangeleverd)

Wie van mooie dingen houdt maar weinig geld te besteden heeft, is van harte welkom om zondag 10 april naar de Hulk in Almere Haven te komen. Daar is op die dag een groot aanbod van kunstwerken in allerlei maten en soorten, en alles is te huur! Vrijblijvend kijken en snuffelen, en als het mooi is: meteen meenemen. Ook mensen die niet direct op zoek zijn naar iets voor in huis, maar het leuk vinden om naar kunst te kijken en met kunstenaars te praten over hun kunstwerken, zijn van harte welkom!
Op 10 april heeft De Hulk, gebouw voor kunst en creatie, een marktachtige sfeer. De gang op de tweede verdieping en de ruimte op de derde verdieping staan dan vol met kunstwerken. Voor en tegen elkaar aan tegen de muren. Alle kunstenaars zijn eigen baas, er hoeft geen geld betaald te worden voor bemiddeling. Er is wel een standaardformule: de jaarlijkse huur bedraagt 12,5 % van de verkoopwaarde met een maximum van € 175,- per jaar. Dus voor een werk van € 900,- euro betaalt men € 112,50 per jaar. Wie maandelijks betaalt, betaalt nog geen tien euro per maand.
Er doen meer dan 20 professioneel werkende kunstenaars mee, allemaal uit Flevoland. Het gaat om tweedimensionaal werk, schilderijen, grafiek en foto's, maar er wordt ook ruimtelijk werk aangeboden, glas en keramiek.
Kunst te huur in gebouw de Hulk, Haak 58 , 1353 AC Almere Haven, zondag 10 april, van 12.00 uur tot 17.uur. Toegang gratis.
Artikel geplaatst op: 06 april 2011 - 15:02

Gerelateerd

Delen