Word nu lid van de ANBO

ALMERE - Dit voorjaar bestaat seniorenorganisatie ANBO 112,5 jaar en dat moet gevierd worden. Wie lid wil worden betaalt tot 1 januari 2014 slechts 12,50 euro. Als extra motivatie ontvangen nieuwe leden ook nog eens een code om gratis een fotoboek ter waarde van 25 euro te maken.
Hans Ruijsink (links) neemt de voorzitterstaken van Bas de Bruijn over bij de lokale afdeling van ANBO in Almere. (Foto: Fred Rotgans)

Juist nu kan een lidmaatschap van de ANBO veel betekenen. ANBO maakt echt werk van belangenbehartiging. Of het nu gaat om pensioenen, regelgeving of overheidsbesluiten die leden betreft: de belangen worden structureel en daadkrachtig verdedigd. In Den Haag, maar ook in de provincie en de gemeente. Er zijn tegenwoordig nogal wat belangen te behartigen. Dat is niet altijd even zichtbaar maar ANBO is echt overal aanwezig.
Daarnaast krijgen ANBO-leden interessante kortingen bij vijftien zorgverzekeraars. Leden krijgen hulp bij het invullen van debelastingaangifte, huur- en zorgtoeslagformulieren.
Daarmee is de investering van het lidmaatschap er al dik uit. Maar dankzij het omvangrijke ANBO Energiecollectief kan er ook bespaard worden op de energienota. Acht keer per jaar ontvangen leden het ANBO Magazine, vol met interessante artikelen over mensen en gebeurtenissen.
Er bestaat de mogelijkheid om lid te worden van het ledenpanel en meningen te geven over relevante zaken. Ook worden kortingen gegeven op speciaal geselecteerde reizen, uitstapjes en producten en natuurlijk de ANBO Academie.
Het sociale netwerk wordt met de ANBO automatisch groter. En omdat ANBO in alle gemeenten actief is kunnen leden ook gebruik maken van alles wat er lokaal gedaan wordt. En dat is heel veel.
Meer informatie www.anbo.nl en wordt lid.
Artikel geplaatst op: 08 mei 2013 - 07:00

Gerelateerd

Delen