Jouw Marktkraam nu ook in Almere

MARKERKANT – ‘Huur een kraam en wij verkopen je gebruikte, zelfgemaakte én gloednieuwe spullen!’ Met die slogan startte Jouw Marktkraam begin deze maand met een nieuw filiaal in Almere. Het concept is helder. Als particulier of bedrijf huur je een kraam, lever je vervolgens de spullen en bepaal je zelf de verkoopprijs van de producten. De verkoop wordt geregeld door Jouw Marktkraam Almere.

‘Huur een kraam en Jouw Marktkraam verkoopt je gebruikte, zelfgemaakte én gloednieuwe spullen!’ (Foto: Studio Rotgans/Brian Morgan)


De eerste klanten hebben het pand op Markerkant 1206-09 - vlakbij Van Rheenen sport, al gevonden. Bedrijven kunnen hier hun producten te koop aanbieden, of bijvoorbeeld een kraam gebruiken als fysiek verkooppunt van hun webshop. Particulieren die spullen over hebben en die graag willen verkopen, hebben nu ook de mogelijkheid om dit te koop aan te bieden. Natuurlijk kunnen ook creatievelingen hier terecht als ze hun zelf gemaakte werk willen verkopen. Maar het verkopen zelf graag uit handen geven. Ook is er een ruimte beschikbaar die verhuurd kan worden voor het geven van workshops. Parkeren voor de deur is op de Markerkant gratis en de winkel is makkelijk per fiets te bereiken.
Meer informatie is te vinden op de website http://www.jouwmarktkraamalmere.nl of op de Facebookpagina: Jouw Marktkraam Almere.

Artikel geplaatst op: 20 november 2015 - 15:23

Gerelateerd

Delen