OpenMobile biedt gebruiker heel veel meer

STAD - OpenMobile is een nieuwe speler op de markt en weet zich meteen al te onderscheiden ten opzichte van de concurrentie.


Natuurlijk kun je via OpenMobile ‘gewoon’ bellen, internetten en sms’en. Het verschil zit hem in de extra diensten die het Almeerse telecombedrijf aanbiedt. “Bij ons kun je gebruik maken van ongekende diensten, onze tools zijn uniek.”
Waar staat OpenMobile voor? “Wij hebben een systeem ontwikkeld waarbij je zelf grip hebt op wat je zelf op internet wil zien of laten zien aan je kinderen. Met onze tools, die je heel makkelijk in kan stellen, krijg je als ouder grip op wat je kinderen te zien krijgen. Ook kun je ‘rustmomenten’ instellen. Je kan bijvoorbeeld bepalen dat de sociale media rond etenstijd, of ‘s avonds na 22.00 uur, uitgeschakeld worden, terwijl je gewoon je telefoon aan kan laten staan. Op die manier creëer je rustmomenten. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden, die kun je allemaal op onze website vinden.” Bovendien is het abonnement maandelijks opzegbaar.

Dochter met mobieltje


Het idee werd uit ongenoegen geboren. “Vier jaar geleden kreeg mijn dochter voor het eerst een mobieltje en ik wilde niet dat zij op internet in aanraking zou komen met dingen die nog niet voor haar leeftijd geschikt waren”, zo begint Erwin van den Bovenkamp, oprichter van OpenMobile, zijn verhaal. “In ieder opvoedboek leer je dat je als opvoeder mee moet kijken als je kinderen achter de computer gaan zitten. Tja, dat doe je dat hooguit twee keer en daarna niet meer. Ik wilde iets bedenken zodat je de meeste gevaren buiten de deur kan houden. Dat wilde ik ook als mijn dochter met haar mobieltje op internet ging. Ik besefte dat andere opvoeders met hetzelfde probleem kampten. Zo kwam ik op het idee om OpenMobile te starten. Inmiddels zijn we een volwassen professionele organisatie waarin we voortdurend, en met succes, werken aan de ontwikkeling van ons product."

Uniek in de wereld


Van den Bovenkamp heeft een oplossing voor velen ontdekt. "In de telecom kun je je als provider tegenwoordig eigenlijk niet meer onderscheiden. Niemand anders doet wat wij aanbieden. Dat is niet alleen uniek in Nederland, maar in de hele wereld.” Bang voor het wakker maken van de concurrentie is de Almeerder niet. “De meeste aanbieders zijn niet meer dan verkooporganisaties. Wij hebben er bewust voor gekozen dat wij een eigen infrastructuur hebben en alles zelf doen. Daarom kunnen wij extra diensten bieden die niemand anders heeft. Je merkt dat veel mensen bewust kiezen voor onze ‘Samen-Delen’-bundels. Dan kun je je kinderen een veilige internetomgeving bieden. Ook met onze ‘Klassiek’ simkaart kun je gebruikmaken van al onze tools.”
Om het de consument nog makkelijker te maken heeft OpenMobile daarnaast ook een huisbox ontwikkeld. Alle tools die je instelt voor je mobiel kunnen ook worden ingesteld op de huisbox. “Daarmee bieden we nog meer bescherming en veiligheid. Dan werken onze phishingfilters, anti-virusprogramma’s ook als je thuis via wifi online gaat. Het mooiste is dat je daarvoor geen enkele app zelf op je mobiel hoeft te zetten, wij zorgen overal voor.”
Kortom, OpenMobile biedt de gebruiker zoveel meer!

Artikel geplaatst op: 23 november 2015 - 10:28

Gerelateerd

Delen