Marcia Mode in korte tijd een begrip in Almere

MARKERKANT – Marcia Mode opende in januari van dit jaar haar deuren aan de Markerkant 12-05-03. De specialist in grote maten dameskleding is in korte tijd een begrip geworden in Almere. “We hebben inmiddels een klantenbestand met klanten uit heel Nederland en meer dan 2200 volgers op onze Facebookpagina”, aldus Marcia Grifhorst.

Marcia Mode verkoopt betaalbare, trendy kleding voor dames met een maatje meer. (Foto: Fred Rotgans)


Dames met een maatje meer weten Marcia Mode te vinden. “We staan bekend om onze scherpe prijzen. Wekelijks krijgen we nieuwe trendy mode binnen van maat 44 tot 60. Onze mode is voor iedereen betaalbaar. Daarbij hebben we een outletverkoop waar we de meest bekende merken verkopen voor een zeer lage prijs.”
De sfeer bij Marcia Mode zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt. Klanten worden vriendelijk geholpen. En gastvrijheid en service staan hoog in het vaandel. “Onder het genot van een kop koffie kunnen klanten bij ons rustig een nieuwe outfit uitzoeken. Ik neem ruim de tijd om klanten te helpen en ervoor te zorgen dat zij tevreden vertrekken. Iedereen wordt bij ons altijd persoonlijk geholpen en krijgt altijd een eerlijk advies.”
De paskamers bij Marcia Mode zijn aan de doelgroep aangepast en de winkel is rolstoelvriendelijk. Parkeren voor de deur is gratis.
“Voor de komende feestdagen is er een prachtige kerstcollectie binnen!”, besluit Marcia.

Artikel geplaatst op: 26 november 2015 - 12:42

Gerelateerd

Delen