Burger Me: lekkere en warme hamburgers thuisbezorgd

MARKERKANT – Goede, verse en lekkere hamburgers snel thuisbezorgd. Sinds kort heeft ook Almere een filiaal van Burger Me. Het van oorsprong Duitse concept is razend populair en groeit met de dag. In vier jaar tijd openden in Duitsland 28 vestigingen haar deuren, vervolgens in Oostenrijk en nu is Nederland aan de beurt. De sleutel tot het succes? ‘Alles is écht vers.’

Eigenaar van de Almeerse vestiging van Burger Me, George Beshoy. (Foto: Studio Rotgans/Brian Morgan)


Eigenaar van de Almeerse vestiging van Burger Me is George Beshoy. “De kwaliteit van de producten is heel erg goed. Alle ingrediënten komen uit Duitsland, behalve de verse groenten. Die komen uit Nederland. Onze hamburgers hebben standaard 125 gram hamburgervlees van honderd procent rundvlees. Elke burger is ook als double me verkrijgbaar, dan heb je dus 250 gram vlees op een burger.” Vanaf januari wordt ook Iers rundvlees aan het menu toegevoegd.
Hamburgers zijn bij Burger Me volledig zelf samen te stellen en voor menu’s komt er nog frites en een salade bij. Voor de salades is het mogelijk te kiezen uit vijf verschillende soorten. “Om nog maar wat te noemen: onze kipnuggets bestaan niet uit gemalen kip, maar uit pure stukken kipfilets die gefrituurd worden zodat ze een krokant korstje krijgen. Echt heel lekker.”

Goed warm


Voor wie zich afvraagt: hoe blijven de burger en de frites tijdens het vervoer naar mijn huis nou warm? Daar heeft Burger Me iets op bedacht. Het eten gaat in een speciaal daarvoor ontwikkelde tas die in een machine goed wordt opgewarmd. Als de burger nog nét niet helemaal afgebakken is, gaat deze in de tas en in de tijd dat het eten daar in zit, is de burger precies goed van gaarheid. “We bakken de burger in ons filiaal voor ongeveer negentig procent en de overige tien procent gebeurt in de tas”, zegt Beshoy. “Zo is het niet té gaar en toch goed warm.”
Doe voor het thuis afleveren van uw Burger Me de postcodecheck op www.burgerme.nl. Bestellen bij Burger Me kan vooralsnog alleen in Almere Stad, later volgend jaar wordt het bezorggebied uitgebreid.
www.burgerme.nl of bel 0900-8608.

Artikel geplaatst op: 24 november 2015 - 15:08

Gerelateerd

Delen