Kapsalon Bibob in Buiten heeft nieuwe eigenaresse

BUITEN CENTRUM – In feite verandert er niet veel voor de vaste klanten van kapsalon Bibob aan de Madridweg 20. Maar vanaf 1 januari 2016 is kapster Henny de nieuwe eigenaresse. “We houden dezelfde sfeer en gezelligheid als we daarvoor hadden. En klanten zijn nog altijd welkom zonder afspraak.”

De kapsters van Bibob Almere Buiten: Annemiek, Irina, Linda, Henny, Sharon en Samantha. (Foto: Almere DEZE WEEK)


Henny is een ervaren kapster. “Ik werk hier al 26 jaar, en de meeste collega’s ook al zo’n twintig jaar. Ik kan wel zeggen dat we echt een hecht team zijn. Dat kan ook niet anders, anders houden we het niet zo lang vol met elkaar”, lacht Henny.
De zes kapsters bij Bibob doen het werk echt samen. “We hebben veel vaste klanten die onze aanpak enorm waarderen en hier al jarenlang komen. Alle kapsters zijn gemotiveerd, ervaren en goed in hun vak.”
Op termijn wil Henny nog wel het een ander verbouwen aan de salon, maar vooralsnog blijft Bibob zoals het is. Geopend op donderdag 31 december, gesloten op vrijdag 1 januari. Vanaf 2016 is Bibob aan de Madridweg weer open op zaterdag 2 januari van 8.00 tot 16.00 uur. Zondag en maandag gesloten.
Meer informatie: www.kapsalonbibob.nl of 036-5325391.

Artikel geplaatst op: 29 december 2015 - 12:30

Gerelateerd

Delen