Afvallen begint bij Lady Line

DE UITGEVERIJ – Lady Line, The Slimming Company in Almere, opent 4 januari 2016 haar deuren aan de Redactiestraat 6. Zaterdag 2 januari is er een open dag. 

Lady Line opent haar deuren in Almere en geeft daarom 10 procent korting.

Voor iedereen met afvallen als goede voornemen is een bezoekje brengen aan Lady Line Almere de beste start van het nieuwe jaar! Van 14.00 tot 18.00 uur geven specialisten in gewichtscontrole en figuurcorrectie meer informatie over de mogelijkheden bij Lady Line Almere.

Energy Balance voor een blijvend slank resultaat? Of toch liever een cryo-behandeling, dat een perfect alternatief is voor liposuctie. Slanker zonder operatie én volledig veilig. Voor slanke, gladde benen is er de compressie-therapie. Een intensieve massage van benen, billen, buik en onderrug wat een gunstig effect heeft op cellulitis.

De filosofie van Ladyline is dat afvallen zinvol is als dat leidt tot een stabiel gewichtsverlies tot het gewicht waarbij de ‘afvaller’ zich goed voelt. Resultaat moet voor de lange termijn kunnen worden vastgehouden.

 

Lady Line is te vinden aan de Redactiestraat 6 op bedrijventerrein De Uitgeverij, naast Literatuurwijk. Meer informatie op www.ladyline.nl of bel 036-2030044. 

Artikel geplaatst op: 30 december 2015 - 10:20

Gerelateerd

Delen