Tom Mulder vertrekt bij Albert Heijn Almere Buiten

BUITEN CENTRUM – Supermarktmanager Tom Mulder vertrekt na elf jaar bij Albert Heijn Almere Buiten aan het Rio de Janeiroplein. Mulder zet zijn carrière voort bij Albert Heijn XL Muiden en laat zijn winkel achter met een positief gevoel. “Er staat een fantastisch team dat ik vol vertrouwen achterlaat.”

Supermarktmanager Tom Mulder vertrekt na 11 jaar bij Albert Heijn Almere Buiten aan het Rio de Janeiroplein. (Foto: Fred Rotgans)


Onder zijn leiding verhuisde de supermarkt van het Globeplein naar het Rio de Janeiroplein en kreeg de winkel in 2014 de titel ‘Beste supermarkt van Flevoland’. “Ik kijk met trots en plezier op deze mooie periode terug. Na de verhuizing en met de invoering van het betaald parkeren hebben we een lastige tijd gehad maar het gaat nu weer erg goed met de winkel. Onze klanten weten ons te vinden. Mijn medewerkers wil ik hiervoor bedanken en ik wens mijn opvolger Joep Klappe veel succes.”
Met zijn vertrek neemt Mulder ook afscheid van zijn klanten. “Er zijn trouwe klanten die elke dag hun boodschappen doen bij Albert Heijn Buiten, zoals ‘tante’Janny bijvoorbeeld. Na elf jaar heb ik een goede band met deze mensen opgebouwd. Ik wil iedereen al het goede voor 2016 wensen.”

Artikel geplaatst op: 31 december 2015 - 13:09

Gerelateerd

Delen