Livy.nl maakt woningmarkt transparant voor consument

ALMERE – Met de slogan ‘Hoeveel makelaar ben jij?’ biedt het online platform www.livy.nl de consument een nieuwe manier om een huis te kopen of te verkopen. Op de website van Livy kan hij in zijn eigen online dossier de zaken regelen rondom een hypotheek en de aankoop of verkoop van een huis.


Als hij hulp nodig heeft, kan hij een makelaar en/of hypotheekadviseur inschakelen en deze toegang geven tot zijn online dossier, zodat beide efficiënt kunnen samenwerken.
Livy.nl is onafhankelijk en ontstaan vanuit de gedachte dat de consument de regie wil hebben om zelf zijn zaken te regelen. Op de website van Livy kan de consument een gedetailleerde hypotheekberekening maken. In de persoonlijke en veilige omgeving kan hij alle hypotheekaanbieders en actuele rentes vergelijken en in het meest complete woningaanbod van Nederland naar woningen zoeken die binnen zijn budget passen. Hij kan alle gegevens invoeren en documenten uploaden die nodig zijn voor een hypotheekaanvraag of het kopen of verkopen van een huis. Hierdoor is hij goed voorbereid als hij een adviseur of makelaar in wil schakelen.
Daarnaast worden er op Livy voordelige woning gerelateerde producten en diensten aangeboden zoals waarderapporten, kadasterinformatie, maar ook verzekeringen en energie. De consument bepaalt zelf welke stappen hij zet in het aan- en verkoopproces en betaalt alleen voor wat hij afneemt.
Livy-directeur Patrick Terranea: “Met Livy kan de consument heel veel zelf doen en eenvoudig met een deskundige samenwerken waardoor hij veel tijd en geld bespaart. Alles staat in het teken van gemak, keuzevrijheid en overzicht. Om het nog eenvoudiger te maken bieden we drie basispakketten; Zelf doen, Samen doen en Laten doen. Je kunt meteen gratis starten en je bepaalt zelf hoeveel makelaar je wilt zijn. Jouw huis kopen of verkopen met Livy is leuk!”

Artikel geplaatst op: 24 februari 2016 - 15:30

Gerelateerd

Delen