Mooie huid niet alleen een kwestie van goede crème

ALMERE – Dermatoloog dr. Daniël Kadouch komt dinsdag 4 juni voor een cosmetisch spreekuur naar de praktijk van Streutker Mediskin aan de Schoutstraat. Er is geen verwijzing nodig, er kan direct behandeld worden. Huidverbetering, botox, fillerbehandelingen, alles vanuit zijn visie om met minimale invasieve behandeling een zo mooi mogelijk resultaat te bereiken. Bel voor meer informatie en maak een afspraak.


Streutker Mediskin is gespecialiseerd in medische en cosmetische huidbehandelingen. "Wij hebben zes vestigingen verspreid over het land,” vertelt directeur Pieter Slob. “In Almere zijn we gevestigd in de Schoutstraat en in het Flevoziekenhuis. Onze expertise is groot en volledig gericht op de huid. Op cosmetisch gebied kan het gaan om huidverbetering, behandelen van couperose, pigmentvlekjes, verwijderen van huidoneffenheden zoals steelwratjes of verwijderen van tatoeages. Op medisch gebied zijn wij gespecialiseerd in littekenbehandeling, acné, oedeemtherapie en overbeharing.”
Bij het behandelen van huidproblemen wordt gebruik gemaakt van de modernste technieken, zoals elektrische epilatie, licht- en lasertherapie en microneedling. "Onderdeel van onze praktijk is ook het aanmeten van hulpmiddelen zoals therapeutisch elastische kousen, compressiehulpmiddelen en borstprotheses. Dit maakt dat Streutker Mediskin een uniek totaalpakket biedt.”
Dit wordt aangevuld door intensieve samenwerkingen met andere zorgverleners, waaronder haarwerkspecialist In Balans en massagepraktijk Flevoland.
Na een intakegesprek wordt bepaald welke behandeling of welke hulpmiddelen toegepast worden. De praktijk werkt op afspraak en is van maandag tot en met vrijdag geopend (op maandag ook ‘s avonds).
Streutker Mediskin, Flevoziekenhuis Centrale Hal Hospitaalweg 1 en Schoutstraat 126. Info: 036-7601305, www.streutkermediskin.nl, info@totalskincare.nl.

Artikel geplaatst op: 18 april 2019 - 09:05

Gerelateerd

Delen