Iedereen kan Salsa en Bachata leren dansen bij U Can Dance

LITERATUURWIJK – Bij Dansschool U Can Dance kan jong en oud terecht voor Salsa en Bachata danslessen. "Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen het kan leren", aldus Yvonne Budding-Karbodin en Samantha van Doorn. Vanuit hun eigen passie voor deze Latin dansen richtten zij twee jaar geleden hun eigen dansschool op, die sinds januari dit jaar is gehuisvest op de Redactiestraat 10.

 

"Persoonlijke aandacht voor onze cursisten vinden wij heel belangrijk. Het geeft ons enorm veel voldoening om te zien hoe zij zich steeds verder ontwikkelen als danser", vertellen Yvonne en Samantha. Tijdens de lessen wordt uitgebreid aandacht besteed aan danstechnieken, zodat de verschillende danscombinaties een logica krijgen. Ook is er aandacht voor muzikaliteit zodat de danser zelf de eerste tel leert te herkennen, body isolatie om het lichaam soepeler te maken en een cooling down om de spieren weer tot rust te brengen. "Mensen gaan bij ons weer ontspannen naar buiten na een leuke Salsa en/of Bachata les."

 

Online omgeving
Leden kunnen zich inschrijven voor een vaste les per week en krijgen daarna de mogelijkheid om kosteloos extra lessen tot hun niveau online bij te boeken. "In een speciale online omgeving kunnen zij ook hun danslessen terugzien, om daar ook weer van te leren."

Het is geen probleem als je geen danspartner hebt. "Zo'n beetje de helft van de leerlingen schrijft zich individueel in. Wij switchen tijdens de lessen altijd van partner, dus je danst met iedereen. Dat hoort ook bij het sociale aspect van de Salsa en Bachata dansen."

U Can Dance biedt ook privélessen waar de lessen worden afgestemd op de wensen van de klant. "En bruidsparen die een mooie openingsdans op hun feest willen laten zien, kunnen bij ons een unieke choreografie op maat instuderen."

 

Gratis proefles
Nieuwsgierig geworden? Op vrijdag 6 maart organiseert U Can Dance een gratis proefles Salsa en Bachata voor beginners. Voor meer informatie en inschrijvingen voor de proefles: www.ucandance.nl.

Artikel geplaatst op: 02 maart 2020 - 10:58

Gerelateerd

Delen