Tv-opnames bij RUAN creatief

STAD CENTRUM – Donderdag 1 maart zijn er bij hobbyspeciaalzaak RUAN creatief aan de Brouwerstraat 16-22 opnames gemaakt voor het tv-programma Lifestylexperience. Dit programma laat wekelijks diverse handige tips en de nieuwste trends zien bij verschillende bedrijven en organisaties.

RTL4-presentatrice Anouk van Schie interviewt Anja van RUAN creatief voor het programma Lifestylexperience. (Foto: aangeleverd)


De aflevering, met daarin een interview met mede-eigenaresse Anja door presentatrice Anouk van Schie, wordt uitgezonden op zondag 11 maart om 14.20 uur op RTL4. De herhaling is te zien op zaterdag 17 maart om 15.00 uur op RTL5.
Anja vertelt in het programma meer over de nieuwste trends in de hobby. Ook wordt er met haar gesproken over het zelf maken van taarten, het werken met breigaren en tekenen en schilderen.

Uitgebreid assortiment


RUAN creatief is al bijna twintig jaar een begrip in Almere. Het is een zeer uitgebreide hobbyspeciaalzaak met 350 vierkante meter hobbymaterialen. Zo heeft RUAN alles op het gebied van handenarbeid, handwerken, kunstschilderen, taarten maken, vliegers, mozaïek, bruids- en geboortecadeautjes en sieraden maken.
Het ruime assortiment bevat alles voor de amateur én de professional. Voor meer informatie, kijk op www.ruan.nl.

Artikel geplaatst op: 05 maart 2012 - 12:14

Gerelateerd

Delen