RUAN creatief breidt uit

STAD CENTRUM - Hobbywinkel RUAN creatief is uitgebreid. “Wij hebben het naastgelegen pand aan de Brouwerstraat erbij genomen en bij de winkel getrokken”, aldus Anja, eigenaar van RUAN. Hiermee is de zaak, die onder creatievelingen bekend staat als dé hobbywinkel van Almere, groter en vooral ook overzichtelijker geworden.

Anja van RUAN creatief: "Wij volgen actuele trends op de voet. Zo is breien en haken nu een hype onder jongeren." (Foto: Fred Rotgans)


Voor zowel ervaren als beginnende hobbyisten is RUAN creatief een walhalla van creatieve materialen. Anja: “Wij hebben alles voor iedereen en altijd van een goede kwaliteit. Neem onze professionele kunstschildersmaterialen, die vind je nergens anders in Almere. Heerlijk om mee te werken, omdat ze doen wat je van ze verwacht.”

Breien en haken

Werkelijk alles op het gebied van creatief bezig zijn is hier te vinden. Ook spullen die je bijna nergens anders meer kunt krijgen, zoals zijdevloeipapier, vilt en verschillende breigarens. “Daarnaast volgen wij actuele trends op de voet. Zo is nu breien en haken een hype onder jongeren. Daar spring ik dan op in en ga op zoek naar de bijbehorende materialen, voor een redelijke prijs natuurlijk. Ook de benodigdheden voor het bakken van taarten en cupcakes hebben wij enkele jaren geleden in Almere geïntroduceerd. Erg leuk dat die nog steeds zo populair zijn”, vertelt Anja.
Juist onder de huidige economische omstandigheden blijkt er veel behoefte te zijn aan een winkel als RUAN creatief. Anja legt uit: “Mensen willen met een beperkt budget toch iets leuks doen. Bij ons kan het hele gezin terecht en wij geven graag deskundig advies over materialen en toepassingen. Maar bovenal vinden onze klanten het hier gezellig.”
RUAN creatief, Brouwerstraat 16-22. Telefoon 036-5331377, info@ruan.nl of kijk op www.ruan.nl voor de webshop.

Artikel geplaatst op: 20 maart 2013 - 13:19

Gerelateerd

Delen