Almere zaken doorleesjes

Lees het volledige artikel op www.almerezaken.nl
Ondernemers Buiten tegen Retailpark

De eigenaar van de winkelcentra DoeMere en Buitenmere heeft deze week bij het stadsbestuur een miljoenenclaim ingediend met betrekking tot de komst van het Retailpark in Poort. In het retailpark mogen zich Doe-Het-Zelf- en woonwinkels vestigen. De eigenaar van beide centra vreest keiharde concurrentie en is bovendien bang dat ondernemers uit DoeMere zullen willen verkassen naar het retailpark in Poort.

Flinke verschillen in gemeentelasten

De lasten voor het lokale bedrijfsleven lopen in Nederland enorm uiteen. Almere zit qua kosten in de landelijke top-10 op het gebied van een gebruiksvergunning, maar rekent niets voor een exploitatievergunning.

‘Lokale politiek moet winkelleegstand terugdringen’

De lokale politiek moet er meer werk van maken om de winkelleegstand in Nederland terug te dringen. In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart doet een aantal partijen deze oproep in een rapport dat woensdag openbaar is gemaakt.

Werkvloer is liefdesplek

De alledaagse werkvloer blijkt een uitstekende plek voor relaties. Bijna 270.000 Nederlandse werknemers hadden in 2012 een relatie met een collega. Dat blijkt uit cijfers van het CBS. In totaal gaat het om 4 procent van de werkenden.

6 maart: Beursvloer Werken voor Werk

De wereld verandert op het gebied van communicatie, werk en het organiseren van arbeid. Snelle ontwikkelingen en voortdurende veranderingen vragen om flexibiliteit en beweeglijke organisaties. Werken voor Werk organiseert daarom donderdag 6 maart een inspiratie-event voor werkgevers en werkzoekenden.
Artikel geplaatst op: 19 februari 2014 - 07:00

Gerelateerd

Delen