Almere zaken doorleesjes

Lees het interview op www.almerezaken.nl
Hoe gezond is uw organisatie?

“Een gezonde organisatie gaat verder dan aandacht besteden aan de gezondheid van medewerkers”, zegt Anne van Muijen. De oud-directeur van Bloksma BV en Zorggroep Almere ontwikkelde een ‘conditietest voor bedrijven’. In de nieuwste editie van Almere zaken staat een interview met Van Muijen over deze conditietest. Van Muijen geeft een gratis seminar over deze conditietest op donderdag 20 maart in ‘Places to Work’ aan de Wisselweg 33. Aanvang: 16.00 uur. Graag vooraf aanmelden via info@mkb-fluisteraar.nl. Een drietal van de aanwezige organisaties maakt daarbij kans op een gratis conditietest.

Eerste Ondernemersplein in Nederland gevestigd in stadhuis

Op 1 maart opende het Ondernemersplein Almere haar deuren in het stadhuis. “Er zijn meer van dit soort pleinen in Nederland, maar Almere is de eerste gemeente die een ondernemersplein in het stadhuis huisvest. Dat biedt ongekende mogelijkheden. We weten zelf nog niet precies wat er allemaal mogelijk is. In ieder geval is dit voor ondernemers een enorme stap vooruit in de dienstverlening."
Lees het volledige artikel op www.almerezaken.nl
Ondernemers vertrouwen Rutger Hengstman

Hij zal niet snel met brullende stem de barricaden beklimmen, maar bij veel ondernemers kan raadslid Rutger Hengstman (VVD) niet stuk. In lastige kwesties, zoals het tumult bij bedrijventerreinen Poldervlak en Markerkant wordt Hengstman geprezen om zijn inzet, maar ook om zijn realisme. “Ik doe geen loze beloftes. Ik ga voor het politiek hoogst haalbare.”
Lees het volledige artikel op www.almerezaken.nl
‘Kans op zakelijk succes Almere verbeterd’

Bij zijn aantreden koos wethouder Ben Scholten ervoor om niet wethouder Economische Zaken te zijn maar wethouder Economische Ontwikkeling. En in dat ene woord zit het verschil waarvoor hij, als ambassadeur voor Beter en Concreter, voor gaat en staat. Niet zelf doen om het doen op zich, maar de hele economie van Almere echt in beweging brengen en blijvend verbeteren voor ondernemers. Die ontwikkeling is essentieel voor een evenwichtige economische groei.
Lees het volledige artikel op www.almerezaken.nl
Artikel geplaatst op: 05 maart 2014 - 07:00

Gerelateerd

Delen