Beursvloer voor werkzoekenden Werken voor Werk

STAATSLIEDENWIJK – Werken voor Werk organiseert donderdag 6 maart van 16.00 tot 20.00 uur een beursvloer voor werkzoekenden en werkgevers. De Beursvloer heeft tot doel mensen te inspireren tot anders denken over flexibele arbeid in een veranderende arbeidsmarkt.
De wereld verandert op het gebied van communicatie, werk en het organiseren van arbeid. Snelle ontwikkelingen en voortdurende veranderingen vragen om flexibiliteit en beweeglijke organisaties. Marco Bastian, directeur van de NBBU, koepelorganisatie van MKB uitzendondernemingen zal ingaan op het thema en de reden waarom zij een wedstrijd hebben uitgeschreven in samenwerking met Nijenrode voor studenten om oplossingen te vinden voor de arbeidsmarkt van morgen. Daarna zal er een paneldiscussie plaatsvinden tussen werkgevers, uitzendorganisaties, werkzoekenden en politiek.
Het netwerkevenement wordt gehouden in Places to Work (het oude Leaseplangebouw vlakbij NS-station Almere Centrum). Werkgevers en werkzoekenden zijn van harte welkom om aan deze dag mee te doen. Meer informatie is te vinden op de website www.werkenvoorwerk.nl, direct inschrijven is mogelijk via: info@werkenvoorwerk.nl.
Artikel geplaatst op: 05 maart 2014 - 07:00

Gerelateerd

Delen