Colleges ‘Leiderschap van waarde’ bij Studium Generale Almere

ALMERE - Windesheim Flevoland, CAH Vilentum Almere en Plusbibliotheek Flevoland bieden met ingang van 23 april een Studium Generale programma aan. ‘Leiderschap van waarde’ is het eerste programma dat Studium Generale Almere aanbiedt. Woensdagavond 23 april wordt het eerste college verzorgd door burgemeester Annemarie Jorritsma.
Studium Generale is de algemene naam waaronder universiteiten en enkele hogescholen colleges, lezingen, discussies en cursussen organiseren voor studenten en andere belangstellenden die hun blik willen verruimen en willen investeren in hun eigen groei en ontwikkeling.
‘Leiderschap van waarde’ is het eerste programma dat Studium Generale Almere aanbiedt. Leiderschap is niet alleen voorbehouden aan politiek of bedrijfsleven. Ook als je voor een klas staat, in de thuiszorg werkt of opdrachten als ZZP-er uitvoert, moet je initiatieven tonen, beslissingen nemen en mensen met je mee krijgen. In een reeks van vier colleges over ‘Leiderschap’ staat per college één thema centraal. Dr. Hanno van Keulen, lector ‘Leiderschap in Onderwijs en Opvoeding’ bij Hogeschool Windesheim Flevoland, verzorgt samen met ‘leiders uit de praktijk’ colleges over vormen van leiderschap.
Inschrijven

De colleges vinden plaats in de nieuwe zaal van bibliotheek Stad. Aanvang is 19.30 uur. Voor studenten van Windesheim Flevoland en CAH Vilentum Almere die zich voor 7 april registreren, is deelname gratis. Overige belangstellenden kunnen vanaf 7 april een toegangskaart kopen voor vier colleges. De kosten zijn 40 euro voor bibliotheekleden en 50 euro voor niet-leden. Meer informatie over Studium Generale Almere is te vinden op www.plusbibliotheekflevoland.nl/SG.
Artikel geplaatst op: 26 maart 2014 - 23:21

Gerelateerd

Delen