Almere DEZE WEEK organiseert dé lijsttrekkersdebatten

ALMERE – In samenwerking met de nieuwe bibliotheek, organiseert Almere DEZE WEEK twee lijsttrekkerdebatten in opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. De debatten zijn ook via livestream te volgen.

De gemeenteraad. (Foto: Mona Alikhah, november 2016)

Wordt de Floriade hét item van de komende gemeenteraadsverkiezingen? Of toch de veiligheid in de stad, de bomenkap, de leefbaarheid van de stad, de sociale woningbouw, het onderwijs, de communicatie met bewoners? Op zaterdag 18 november zijn alle lijsttrekkers en partijprogramma's bekend en kan antwoord worden gegeven op die vragen. De lijsttrekkers zullen in de nieuwe zaal van de bibliotheek met elkaar in discussie gaan en uiteraard krijgt ook het publiek de gelegenheid om vragen te stellen.
Op zaterdag 17 maart 2018, pal voor de verkiezingsdag 21 maart, is het slotdebat waar de lijsttrekkers kunnen proberen zwevende kiezers voor zich te winnen. Natuurlijk kunnen bezoekers - live in de zaal - direct vragen stellen aan de lijsttrekkers.
Beide debatten zullen live gestreamd worden, zodat ook mensen thuis alles kunnen volgen. Almere DEZE WEEK houdt de lezers op de hoogte van nieuws rond deze debatten. De tijdstippen worden later bekend gemaakt.

Artikel geplaatst op: 05 juli 2017 - 10:28

Gerelateerd

Delen