Kom naar eerste verkiezingsdebat!

ALMERE – De lokale politieke partijen hebben hun programma’s voor de gemeenteraadverkiezingen in de steigers staan. Wil je nog invloed uitoefenen? Kom dan zaterdag 11 november van 16.00 – 18.00 uur naar het eerste lijsttrekkersdebat in de Nieuwe Bibliotheek.


‘De politiek luistert nooit’, ‘het groenonderhoud moet beter’… we hebben met zijn allen vaak veel kritiek. In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 krijgt iedere Almeerder de kans om lijsttrekkers van de lokale politieke partijen vragen te stellen tijdens het Almere DEZE WEEK verkiezingsdebat.
Het is de hoogste tijd dat inwoners van Almere nu al gaan vertellen wat ze van de partijen verwachten die wellicht in de raad komen. En misschien dat programma’s nog kunnen worden aangepast.

 

Gratis kaarten

Het Almere DEZE WEEK verkiezingsdebat wordt gehouden op 11 november van 16:00 tot 18:00 in de nieuwe zaal van de nieuwe bibliotheek. Het debat wordt geleid door Hestia Ruben, Marcel Beijer, Robert Mienstra en Kaylee Landegent, journalisten van de krant Almere DEZE WEEK.
Vuurwerk wordt het dus zeker.
De entree is gratis, wel moeten kaarten worden gereserveerd via www.denieuwebibliotheek.nl

Artikel geplaatst op: 20 oktober 2017 - 14:20

Gerelateerd

Delen