Vierde aanvraag lokale omroep ingediend

ALMERE –Stichting 1Almere heeft een aanvraag ingediend bij het Commissariaat voor de Media voor het verkrijgen van een uitzendlicentie. Het online nieuwsplatform dat vanaf januari 2018 van start gaat, doet hiermee officieel mee aan het verkrijgen van de licentie om lokale omroep van Almere te worden.

Initiatiefnemer Sefanja Jongkind


Initiatiefnemer Sefanja Jongkind: “1Almere staat voor betrouwbare en objectieve journalistiek voor de stad Almere. Tegelijk willen wij een bindende factor zijn binnen de stad waar iedereen deel van kan uitmaken. Dat betekent dat het voor iedere Almeerder mogelijk moet zijn om als vrijwilliger bij te dragen aan ons platform.
Ons doel is om Almeerders via diverse mediakanalen te informeren over nieuws, sport en recreatie, politiek, werk en inkomen, maatschappelijke kwesties, zorg en welzijn, kunst en cultuur en levensbeschouwing binnen de stad Almere.”
1Almere start vanaf januari 2018 via het internetplatform 1almere.nl en via diverse sociale media. “Wij willen zichtbaar zijn op een groot aanbod van mediakanalen. De focus van 1Almere ligt de komende jaren op het uitbreiden van haar journalistieke activiteiten”, aldus Jongkind. Op de website van 1Almere (www.1almere.nl) zijn al voorproefjes te beluisteren en te bekijken.

Artikel geplaatst op: 26 oktober 2017 - 15:33

Gerelateerd

Delen