Flevopenningen 13 april 2018 in Zeewolde

FLEVOLAND - De Flevopenningen 2018 worden op 13 april 2018 in Zeewolde uitgereikt. Dat zal gebeuren tijdens de 14e editie van het Flevopenningen Ondernemersgala. De gemeente Zeewolde en Bio Brass BV, winnaar van de Flevopenning TOPonderneming 2017, zijn de gastheren.
Het thema voor de Flevopenningen 2018 is Next Level, dat aansluit bij de landelijke campagne 'NL Next Level' dat een nieuw perspectief biedt voor Nederland. Deze campagne zet bedrijven en instellingen aan om innovatieve stappen te zetten om de economie op een nieuw niveau te brengen. En dat is nodig om een beter Nederland te kunnen bouwen, dat welvarend en duurzaam is, kansen biedt aan iedereen en op alle fronten tot de wereldtop blijft behoren.
Event

De thema’s circulaire economie, energietransitie, innovatie en investeringen zullen ook terugkomen tijdens een Next Level Event, dat zal plaatsvinden in week voorafgaand aan het Flevopenningen Ondernemersgala 2018.
Over de Flevopenningen

Jaarlijks wonen, tijdens een groots opgezet dinerprogramma, Flevolandse beslissers uit het bedrijfsleven, het bestuur en de politiek de uitreiking bij van de Flevopenningen. De prijzen worden door de Stichting Flevopenningen toegekend aan ondernemingen in Flevoland die onder andere succesvol, innoverend, duurzaam en inclusief zijn en die een economische betekenis hebben voor Flevoland. Er worden Flevopenningen uitgereikt voor Excellent Ondernemerschap, Beste Comakership van Hogeschool Windesheim Flevoland en aan het bedrijf of instelling dat op terrein van de Participatie/Banenafspraak uitzonderlijke prestaties levert. (Foto: aangeleverd)
Artikel geplaatst op: 29 november 2017 - 10:29

Gerelateerd

Delen