Almeerse VVD presenteert kandidatenlijst 2018

ALMERE - De kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 namens de Almeerse VVD is definitief. Lijsttrekker Hilde van Garderen: “Ik ben ontzettend trots op onze kandidatenlijst. Een mooie combinatie van ervaring en nieuw talent met verschillende achtergronden. Met deze lijst is de VVD klaar voor de toekomst van Almere.”
Lijstrekker van de VVD Hilde van Garderen. (Foto: aangeleverd)


Op nummer twee staat huidig fractielid Ulysse Ellian. Ulysse is momenteel woordvoerder Openbare Orde & Veiligheid en voert al sinds 2014 het woord namens de VVD. Daarnaast is Ulysse advocaat in Almere. "De komende jaren ga ik vol goede moed aan de slag en zal ik onverminderd aandacht blijven vragen voor veiligheid en verantwoordelijkheid", aldus Ellian.

Colette Holter is de hoogste nieuwkomer, tweede vrouw op de kandidatenlijst en staat op nummer drie. Colette woont sinds kort met haar man en drie kinderen in Almere Duin en is werkzaam als interim manager. Koen Bokhorst is nummer vier op de lijst. Koen is 25 jaar, student in Almere en momenteel fractieondersteuner en campagneleider voor de Almeerse VVD. Op nummer vijf staat Mark de Kuster. Mark is specialist in de inrichting van de openbare ruimte.
Artikel geplaatst op: 04 december 2017 - 11:40

Gerelateerd

Delen