Jeffrey Verkaik lijsttrekker GLP

ALMERE - De leden van GLP (Groen Liberale Partij) hebben Jeffrey Verkaik tot lijsttrekker benoemd.
Jeffrey Verkaik van de GLP: "Voor ons geen Floriade." (Foto: aangeleverd)

Jeffrey Verkaik, geboren in Amsterdam in oktober 1990, is sinds 1991 woonachtig in Almere. Op dit moment is hij docent Gezondheidszorg en Welzijn binnen het MBO.
“GLP voor en door de Almeerse burger wil de zorg, welzijn maar ook de veiligheid optimaal verbeterd hebben binnen onze stad, Almere moet weer van de burger worden”, zegt Verkaik. “GLP wil dit bewerkstelligen door de politiek dichterbij de inwoners te brengen door de inwoners meer inspraak te geven en waar nodig is mee te laten beslissen.”
Floriade

"Als het aan GLP ligt komt er géén Floriade. “De burger heeft nooit over de Floriade mee mogen beslissen en dat zal als het aan de huidige coalitie ligt ook nooit gebeuren. Ook vinden wij dat de gemeente onnodig veel geld spendeert wat er totaal niet is”, zegt Verkaik. “Wij hebben het dan niet alleen over het financiële plaatje en onbehoorlijk bestuur maar ook over gebrek aan democratisch draagvlak. Verder betreurt de partij dat Almeerse ondernemers moeten wijken voor een geldslurpend project als dat van de Floriade.”
De GLP sluit geen enkele partij uit bij eventuele coalitievorming en is bereid om in een minderheidscoalitie plaats te nemen. “Zo kan namelijk over elk punt elke partij meebeslissen en dit noemen we pas echte democratie”, aldus Verkaik.
Artikel geplaatst op: 19 december 2017 - 09:34

Gerelateerd

Delen