Groot slotdebat op zaterdag 17 maart

Door Robert Mienstra en Marcel Beijer
ALMERE – Het grote slotverkiezingsdebat voor de gemeenteraadsverkiezingen wordt zaterdag 17 maart van 16.00 – 18.00 uur in de nieuwezaal van de nieuwebibliotheek gehouden. Aanmelden voor gratis kaarten kan al: klik hier

Ook nu zal de zaal voor het verkiezingsdebat snel uitverkocht zijn. (Foto: José van Saagsvelt)


De lijsttrekkers debatteren die middag over thema's als de Floriade, wonen, veiligheid, zorg, groen, nieuwe Almeerders en duurzaam Almere. De lokale partijen beslissen hierover, niet de landelijke politiek. En de Almeerders bepalen wat er beslist wordt door hun stem uit te brengen.
De lokale partijen staan van 16.00 tot 18.00 uur in de nieuwebibliotheek klaar om zwevende kiezers te overtuigen op welke partij ze moeten stemmen. De debatleiders zijn Robert Mienstra en Marcel Beijer van Almere DEZE WEEK. Dus het wordt vuurwerk.

Reeks


Het grote slotdebat is het derde in een reeks. In oktober werd de aftrap gegeven voor de verkiezingsstrijd met het eerste debat waar vooral het publiek vragen kon stellen. Op 14 februari vond uit uitverkochte verkiezingsdebat over de Zorg plaats dat zelfs landelijke media-aandacht trok.
Bij het grote slotdebat op 17 maart komen vooral de lijsttrekkers aan het woord. Geïnteresseerden kunnen dit keer uitsluitend vragen stellen via Twitter #debat036 of via WhatsApp 06-13837374.

Gratis kaarten


Het Almere DEZE WEEK-nieuwebibliotheek grote slotdebat wordt gehouden op zaterdag 17 maart van 16:00 tot 18:00 in de nieuwe zaal van denieuwebibliotheek.
De entree is gratis, wel moeten kaarten worden gereserveerd. klik hier voor reserveren

Artikel geplaatst op: 26 februari 2018 - 10:04

Gerelateerd

Delen