Uw stem geldt!
Stem op de Almeerder van het Jaar 2009!

HAVENKOM - Restaurant Het Veerhuys en Showbusiness Entertainment verzorgen, in samenwerking met Almere DEZE WEEK de verkiezing van 'Almeerder van het jaar 2009'. Stemmen kan vanaf woensdag 6 januari tot donderdag 14 januari tot 24.00 uur op deze site.

Restaurant Het Veerhuys en Showbusiness Entertainment zijn al het gezeur over het negatieve imago van Almere meer dan zat en willen Almere met deze verkiezing presenteren als een volwassen stad. Er komen in 2010 verschillende spraakmakende projecten en de eerste is de Verkiezing van de 'Almeerder van het jaar'.
Op vrijdag 15 januari wordt gezamenlijk een groot glamour Nieuwjaarsgala verzorgt voor genodigden in Het Veerhuys. Tijdens dit gala wordt de Almeerder 2009 uitgeroepen. De lezers van Almere DEZE WEEK bepalen via een stemming wie de winnaar wordt. Hieronder de genomineerden in de verschillende rubrieken.
Theater: Jörgen Raymann

Een theaterman die werkelijk bij iedereen geliefd is. Gaat luchtig en grappig om met cultuurverschillen op een voor iedereen acceptabele manier.
TV: Quinty Trustfull

Het gezicht van Almere dit jaar op TV.
Entertainment: Ali B.

Knuffel-Marokkaan en door zijn teksten en nuchtere kijk op het leven hét voorbeeld hoe met het multiculturele vraagstuk om dient te worden gegaan.
Jeugd: Dré Hazes

Of hij de faam van zijn vader weet te evenaren weet niemand. Wel is duidelijk herkenbaar uit welk nest Dré komt. Een ras-artiest in wording die af en toe ook dezelfde emotionele snaren weet te raken.
Muziek: Glennis Grace

Het stemgeluid van 2009 uit Almere! Een prachtige charismatische vrouw met een dijk van een stem.
Sport: Remy Bonjaski

Een sportman in hart en nieren die mede de oosterse vechtsport via K1-tournament een Nederlandse signatuur heeft gegeven maar ook duidelijk met zijn bijnaam van "Flying gentleman" een positieve invloed heeft op het imago van deze sport.
Politiek: Adri Duivesteijn

Hardwerkend bezig om Almere stad gestructureerd op de kaart te zetten maar ook de huizenmarkt toegankelijk te houden voor de lagere doelgroepen. Ook de drijvende kracht achter "de schaalsprong" waarmee Almere aansluiting krijgt op de metropool Amsterdam.
Culinair: Robert Kranenborg

The godfather van alle koks in Nederland. Ook in Almere wordt deze meesterkok steeds meer zichtbaar. Mede dank zij hem speelt ook Almere mee in de culinaire eredivisie.
Tuin: Rob Verlinden

Immer uitblinkend als vakman en inspiratiebron om de tuin aan te gaan pakken. Niet meer weg te denken als onze TV-tuinman.
Artikel geplaatst op: 13 januari 2010 - 09:15

Gerelateerd

Delen