Hoeksteen
Vechtpartij

Door Marcel Beijer
Vechtende vrouwen. Ik ken mannen die daar erotische gedachten bij krijgen. Wie echter de beelden ziet van de vechtende bakvissen op de Meergronden zal niet echt opgewonden raken. Ik heb het filmpje op Dumpert.nl een paar keer teruggekeken en dank het opperwezen op mijn blote knieën dat ik niet bij die kloppartij aanwezig was. Of dat ik in de schoenen van die leraar stond.
Er was geen houden aan.
Die lieve rectrix van de Meergronden heeft nog geprobeerd om Dumpert te bewegen het filmpje offline te halen. Kansloos natuurlijk, de social media laten zich niet stoppen. Sterker: de nieuwsgierigheid nam toe. Op het moment dat de rectrix een journaliste van Powned te woord stond was het filmpje al ruim 700.000 keer bekeken, duizenden keren gedownload en gekopieerd.
De vechtpartij had iets weg van een veegpartij die Asterix en Obelix regelmatig uitvoeren in een Romeinse nederzetting. Het viel mij op dat de Vmbo-meisjes in het filmpje elkaar zeer professioneel naar de strot vlogen. Ik zag een loepzuivere linkse directe, een geplaatste kaakstoot en een knap uitgevoerde uppercut.
Wie op Facebook even door de tijdlijn van de Meergronden scrollt wordt veel duidelijk. Kijk, op 16 juni: een ex-bokser geeft leerlingen professioneel boksles in Gymzaal 2…
Artikel geplaatst op: 04 juli 2016 - 09:47

Gerelateerd

Delen