AlmerePanel onderzoekt mening van Almeerders

ALMERE – Vanaf 27 april heeft Almere DEZE WEEK een nieuwe rubriek: AlmerePanel. Voor deze rubriek legt onderzoeksbureau Almere Marktonderzoek Advies (AMA) een vast lezerspanel maandelijks een aantal stellingen voor. De stellingen gaan over wat er zich op dat moment in Almere afspeelt, op allerlei vlakken: cultuur, sport, politiek en wonen.


De meningen van de panelleden worden gepubliceerd in de krant, op de website en de Facebookpagina van Almere DEZE WEEK. Met de rubriek wil Almere DEZE WEEK bij een grote groep Almeerders meten wat de mening is over actualiteiten in de stad. Lid worden van het panel is gratis, het beantwoorden van de vragen kost één keer per maand een paar minuten tijd en de antwoorden worden anoniem verwerkt.
Het onderzoek wordt uitgevoerd door het Almeerse fullservice-onderzoeksbureau Almere Marktonderzoek Advies (AMA). Marktonderzoeker Laura van Munster: “Iedere Almeerder van 16 jaar en ouder kan meedoen aan dit digitale panel. Na aanmelding ontvangen panelleden één keer per maand een e-mail met een aantal korte vragen die via een link naar onze website kunnen worden beantwoord. Het streven van Almere DEZE WEEK en AMA is om in het panel voldoende bewoners uit alle wijken te hebben, zodat we stellingen zelfs op stadsdeel- of wijkniveau kunnen voorgeleggen. Dat maakt deze rubriek nóg interessanter.”

Meld u aan!


De mening van inwoners van Almere is belangrijk. Een manier om deze te uiten en mee te denken met actuele zaken in Almere is om deel te nemen aan het AlmerePanel. Aanmelden kan via de website www.aanmelden.almerepanel.marktonderzoek.info
De eerste stelling gaat over Koningsdag en is vanaf woensdag 20 april te beantwoorden.
AMA is een onderzoeksbureau dat al negentien jaar in Almere gevestigd is. AMA doet landelijk marktonderzoek op allerlei vlakken en branches. Bijvoorbeeld klanttevredenheidsonderzoeken, bezoekerstellingen, medewerkerstevredenheidsonderzoek, evenementenmonitor en retailersonderzoek.

Artikel geplaatst op: 13 april 2016 - 10:57

Gerelateerd

Delen