(Foto: HV-Almere)
(Foto: HV-Almere)

Dode bij eenzijdig ongeval Buitenring

112

BUITEN - Op de Buitenring heeft maandagmiddag een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. De bestuurder van een auto kwam daarbij om het leven.

Maandag rond 17.00 uur kreeg de politie een melding binnen van een ongeval op de Buitenring. Nabij de rotonde met de Bosranddreef is de bestuurder van de weg geraakt en tegen een boom tot stilstand gekomen. De bestuurder van de auto raakte ernstig bekneld en moest door de brandweer worden bevrijd. De politie meldt dat het gaat om een eenzijdig ongeluk.

De hulpdiensten hebben het slachtoffer nog gereanimeerd, maar de hulp mocht niet meer baten. De bestuurder overleed ter plekke. Vanwege het ongeval is de Buitenring geruime tijd afgesloten geweest tussen de rotonde bij de Bosranddreef en de Polderdreef in de richting van Almere Stad.

Politie zoekt getuigen

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. Op het tijdstip van het ongeval was het erg druk op de weg. Wie het ongeval heeft zien gebeuren, dashcambeelden of andere informatie heeft, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. U kunt ook gebruik maken van het tipformulier voor deze zaak.

Bron: HV Almere

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto