Dé krant die Almere in beweging brengt!

Reünie Oostvaarders College 30 jaar
Reünie Oostvaarders College 30 jaar ASG Oostvaarders College

Reünie Oostvaarders College 30 jaar

zaterdag 29 oktober 2022 14:00 t/m zondag 30 oktober 1:00

Het is zover! Het is dit schooljaar 30 jaar geleden dat het ASG Oostvaarders Collegede deuren opende. Om dat te vieren organiseren we een reünie voor alle oud-leerlingen en (oud-)medewerkers op zaterdag 29 oktober 2022. De reünie vindt plaats in het schoolgebouw aan de A. Boekenweg 3 te Almere.

Op de reünie komen leerlingen en medewerkers uit het hele verleden van het ASGOostvaarders College weer bij elkaar. De reünie is daarom de uitgelezen kans om bij te praten en herinneringen op te halen. Er is een leuk programma samengesteld met ondermeer een buffet, optreden van de schoolband, terug in de klas met klassenfoto en een dj!Ben je oud-leerling of (oud-)medewerker en wil je de reünie bijwonen? Voor meer informatieen de kaartverkoop kun je terecht op www.ovc30jaar.nl.

Locatie

  • ASG Oostvaarders College

    A. Boekenweg 3
    1333vd Almere