Dé krant die Almere in beweging brengt!

Noorderplassen Ontmoet!

zaterdag 8 oktober 2022 11:00 t/m 16:00

Het CBS heeft voor de wijk Noorderplassen berekend dat 43% van de mensen eenzaam is. Dat ligt boven het landelijk gemiddelde. Daar willen we wat aan doen. De Noorderplassen heeft geen buurthuis of sportclub, daarom  presenteert de wijk zichzelf aan zichzelf op zaterdag 8 oktober! Kom kennis maken met elkaar en doe mee aan de aangeboden activiteiten. Zo gaan we een haakchallenge lantaarnpaal omhaken doen, Talent in opleiding komt je leren suppen, Chantals Dancecentre geeft gratis Zumbalessen op de parkeerplaats, er zijn springkussens voor de jeugd, er is een behendigheidsparcours, er start een wandelclubje voor vrouwen in de overgang, de fysio’s van het Noorderdok komen met een leuk programma en de foodkarren verzorgen de inwendige mens. De activisten en aanmeldingen breiden nog steeds uit, houd de website in de gaten voor het totale programma: https://health4you2.nl/noorderplassen-ontmoet/. Tot ziens op 8 oktober!

Locatie