Dé krant die Almere in beweging brengt!

Afbeelding

ASC Waterwijk organiseert Banenmarkt

zaterdag 26 november 2022 9:30 t/m 14:00

ASC Waterwijk organiseert op zaterdag 26 november een Banenmarkt. Op het terrein van de voetbalclub staan dan meerdere businesspartners die op zoek zijn naar personeel. De bedrijven die zich op de Banenmarkt presenteren zijn heel divers. Van supermarkt Jumbo Waterwijk, Sport2000 Sportpaleis Citymall Almere, Diks Autoverhuur en restaurant Pallas Athene, tot Schattepatat, 123inkt.nl, Saffana’s Kindercentrum, Weber Marking Systems en Herenbos. Zij hebben uiteenlopende vacatures, fulltime en parttime, maar ook bijbaantjes bijvoorbeeld.

De Banenmarkt is zaterdag 26 november van 9.30 tot 14.00 uur op het terrein van ASC Waterwijk op het Rie Mastenbroeksportpark in Almere Stad.

Locatie