Dé krant die Almere in beweging brengt!

Afbeelding
Foto: Hans van Os

Gezellige rommel/kerstmarkt in Haven

zaterdag 26 november 2022 13:00 tot 17:00

Stichting Het Boodschappenhoekje Almere organiseert iedere maand een gezellige rommelmark in Haven en inmiddels uitgegroeid tot een begrip in heel Almere. Met een oppervlakte van 325 vierkante meter is de rommelmarkt dan ook de grootste en gezelligste in Almere Haven. 

De verkoop bestaat uit gedoneerde spullen, die voor kleine prijsjes verkocht worden door onze vrijwilligers. De opbrengst gaat volledig naar de Stichting, die zich inzet voor de buurtbewoners, die tijdelijk of langdurig niet rond kunnen komen. We ondersteunen deze buurtbewoners met voedseltassen en we geven workshops om de zelfredzaamheid te vergroten. Als het nodig is bieden we een luisterend oor en helpen we ze de juiste hulpinstanties te vinden. Met de kerst delen we kerstpakketten uit met speciale kerst artikelen, zoals kerstbrood, roomboter, amandel staaf en nog veel meer, zodat het ook voor hun een fijne kerst zal zijn.

Met uw aankopen tijdens de rommelmarkt, maakt u dit mogelijk. Deze maand staat de rommelmarkt in het teken van de kerst en zal er een grote hoeveelheid kerstspullen te koop zijn. Ook is er extra veel kinderspeelgoed.

Mocht u thuis nog overbodige kerstspullen hebben liggen, dan kunt u deze tot 26 November. nog doneren. Wij zijn er blij mee en kunnen er anderen weer blij mee maken.  Neem in dat geval even contact op via info@hetboodschappenhoekje.nl.

De markt is zowel binnen als buiten (overdekt)  en de ingang is aan de achterzijde van de Bivak 1

We hopen dat het ook deze maand weer gezellig druk zal zijn.

Tot zaterdag.