Dé krant die Almere in beweging brengt!

Kom je ook?
Kom je ook? waldorfadventfair.nl

STADSBOERDERIJ ALMERE WORDT WINTERWONDERLAND

zondag 27 november 2022 14:00 t/m 19:00

Op zondag 27 november vindt de Waldorf Advent Fair plaats op de Stadsboerderij Almere (Kemphaanpad 14). De boerderij wordt deze dag omgetoverd tot winter wonderland. Met overal lichtjes, glühwein & warme choco, diverse foodtrucks, muziek en lange tafels in de koeienschuur. Er zullen meer dan dertig kramen zijn waar decembercadeaus kunnen worden gescoord. Voor de kinderen is er veel te doen, o.a. geodes kraken en kaarsen maken. Er zal ook een verhalenverteller zijn en er is kindertheater. De Waldorf Advent Fair duurt van 14.00 tot 19.00 en de entree is gratis - voor de activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd. Parkeren kan in de berm van het Kemphaanpad en het Michauxpad. 

Iedereen is van harte welkom

Organisatie: Eveline Clignett en & José Klompenmaker +31683973594

waldorfadventfair.nl - festival@waldorfinspiration.com

Locatie

  • de Stadsboerderij

    Kemphaanpad 14
    1358ac Almere