Dé krant die Almere in beweging brengt!

	Richard Groenendijk - Voor Iedereen Beter
Richard Groenendijk - Voor Iedereen Beter

Richard Groenendijk - Voor Iedereen Beter

dinsdag 17 mei 2022 20:15 t/m 22:00

Ruim tweehonderd keer speelde Richard Groenendijk zijn vorige theatervoorstelling Om Alles! in de Nederlandse theaters. Het zorgde voor uitverkochte zalen met razend enthousiast publiek en een nominatie voor de prestigieuze cabaretprijs Poelifinario. Volgens de pers behoort Groenendijk tot de grote komieken van ons land. Hij is openhartig, scherp, ad rem, een tikkie vilein, vol zelfspot, maar vooral genadeloos komisch. En hij kan ook nog eens geweldig zingen. Na een sabbatical van een jaar kreeg hij van corona ongevraagd nog een extra jaartje vrij, maar nu keert Groenendijk dan echt terug met een gloednieuwe show. Dat is ‘voor iedereen beter’, want als er op dit moment iemand is die een zaal kan laten bulderen van het lachen, is het Richard Groenendijk. Dus kom van die bank en ga hem zien.

Locatie

  • Kunstlinie

    Esplanade 10
    1315TA Almere