Dé krant die Almere in beweging brengt!

Crazy Little Things
Crazy Little Things

Crazy Little Things

zaterdag 21 mei 2022 19:30 t/m 23:55

Een band die het oeuvre van Queen onder handen neemt. Je moet het maar durven. Maar de groep Crazy Little Things heeft zich vastgebeten in de songs van één van de grootste popbands uit de muziekhistorie.

Crazy Little Things neemt je mee op reis door deze tijd waarin Queen zich ontwikkelde tot misschien wel de beste rockband allertijden.Natuurlijk komen wereldhits voorbij zoals Killer Queen, Somebody To Love en Bohemian Rhapsody, maar ook de deepcuts uit het repertoire van Queen wordt niet vergeten. De zeven leden van de band zijn diehard Queen-fan en dat is te horen ook. De bombastische sound, het oog voor details en het ingenieus koorwerk verpakt in een spetterende liveshow. Met een diepe buiging naar Queen eert Crazy Little Things hun helden.

Locatie

  • Poppodium De Meester

    Rentmeesterstraat 2
    1315JS Almere