Dé krant die Almere in beweging brengt!

Broedplaats de Steiger Atelier Weekend 25/26 Juni
Broedplaats de Steiger Atelier Weekend 25/26 Juni Broedplaats de Steiger

Broedplaats de Steiger Atelier Weekend 25/26 Juni

zaterdag 25 juni 2022 12:00 t/m zondag 26 juni 17:00

Landelijk Atelier Weekend 25/26 Juni Binnenkort is het weer zover! Op 25 en 26 juni is het Landelijk Atelier Weekend, wat inhoudt dat veel kunst ateliers in Nederland hun deuren openen voor publiek en men welkom heet om een kijkje te nemen in de unieke wereld van de kunstenaar. ?Hier in Almere Haven hebben we het geluk dat er bij broedplaats de Steiger een waar scala aan kunstenaars te vinden is. Dit collectief heeft 8 verschillende locaties, waarin ruim zeventig creatieve ondernemers hun atelier, studio of werkplaats hebben. Van circulair meubilair, wol-en leerbewerking tot het maken van robots, je vindt er van alles. En… ze zitten allemaal op loop/fietsafstand van elkaar!  Al deze creatieve makers organiseren dat weekend gezamenlijk een leuke en veelzijdige route langs de meest uiteenlopende ambachten voor alle liefhebbers van kunst en creativiteit. Er wordt nog druk gewerkt aan een interactief programma, dus dat belooft een boeiende tour te worden. Kijk eens binnen in de werkplaats van deze beeldhouwers, kunstschilders, keramisten en textiel kunstenaars. Of zie wat er gebeurt achter de schermen van de fotografen, modeontwerpers, muzikanten, sieradenmakers, illustrators, en nog veel meer. Je kunt natuurlijk veel mooie werken bekijken of je zoekt misschien nog iets voor die kale muur of een bijzonder kado. Wellicht heb je interesse in een workshop of cursus en kun je je hier meteen inschrijven voor je nieuwe hobby.  Houdt de website (https://broedplaatsdesteiger.nl/) en Instagram pagina (@broedplaatsdesteiger) in de gaten voor de laatste info over alle deelnemende ateliers.  Mocht je het weekend van 25/26 juni niet kunnen, dan niet getreurd. 12/13 November doen we het nog een keertje over en er komt ook nog een Steiger Festival. Houdt ook hiervoor de website in de gaten.

Locatie