Dé krant die Almere in beweging brengt!

Leer, experimenteer en creëer deze zomer in het Summer LAB.
Leer, experimenteer en creëer deze zomer in het Summer LAB.

Zomer in Summer LAB

zaterdag 16 juli 2022 11:00 t/m zondag 28 augustus 17:00

Deze zomer opent Kunstlinie haar Summer LAB 

Een creatieve werkplaats met de natuur als leermeester (én een workshopdocent). Want wist jij dat vele ontdekkingen, ontwerpen en designs zijn geïnspireerd op de natuur. Of gemaakt zijn van natuurlijke materialen? Klittenband bijvoorbeeld of de helikopter. De bedenkers hiervan lieten zich inspireren door planten. Maar ook schoenen, lampen en gebouwen worden ontworpen op basis van vernuften uit de natuur.

In het Summer LAB kijken we naar grote vormen en patronen, maar speuren ook naar de allerkleinste. Ga samen met je ouders aan de slag met de meest fantasierijke ontwerpen, een te gekke lamp voor in je slaapkamer, een designstoel voor je kat of een coole eekhoorntafel.

Kom iedere zaterdag & zondag naar Kunstlinie en leer, experimenteer en creëer in het Summer LAB. Alles wat je nodig hebt is in het LAB aanwezig, van bestaande en natuurlijke materialen tot gereedschap. Maar ook koffie, de krant en ijsjes!

Koop een ticket, deze is de hele zomer geldig. Zo kan jij blijven werken aan jouw ontwerp.

Het Summer LAB is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Locatie

  • Kunstlinie

    Esplanade 10
    1315TA Almere