Dé krant die Almere in beweging brengt!

StrandLAB x Oerol: Ga mee op expeditie met kunstcollectief De Onkruidenier!
StrandLAB x Oerol: Ga mee op expeditie met kunstcollectief De Onkruidenier! Marleen Annema

StrandLAB x Oerol: Ga mee op expeditie met kunstcollectief De Onkruidenier!

zaterdag 9 juli 2022 14:00 t/m 16:00

Met een zoute sessie neemt De Onkruidenier je mee op pad langs het IJmeer. Via deze multi-zintuiglijke expeditie dagen ze je uit om te leren van planten en dieren, waardoor je je beter kunt aanpassen aan een veranderende zoutere leefomgeving. Samen met hen ontdek je verhalen over de weerbarstige band tussen zoet en zout in lichaam en in landschap. Over zoutwaterplanten in het zoete IJmeer en over zoete vruchten op het brakke Almeerderstrand, over de culinaire grenzen van zoute en zoete smaken en over schuim. 

Van 14.00 uur tot 16.00 uur
Start: Atelier StrandLAB, IJmeerdijk 1b.

Bestel je tickets via www.strandlab-almere.nl 

Residentie

In juli 2021 is ontwerperscollectief De Onkruidenier gestart met een kunstresidentie bij StrandLAB, die voortvloeit uit een samenwerking met Oerol. Lees hier meer over de residentie en volgende zoute sessies.

Locatie

  • Atelier StrandLAB Almere

    Ijmeerdijk 1b
    1309 BA Almere