Dé krant die Almere in beweging brengt!

“Fire Proof” + support act “Gravity Circus

maandag 12 september 2022 20:00

Fire Proof de opkomende band van Almere. Met bijna 300duizend streams op hun eerste single “End of Summer” en optredens voor bijvoorbeeld vogue magazine gaat deze pop-rock band als een speer naar de Nederlandse top. Met de top combinatie van backingtacks en live instrumenten zorgen deze mannen voor een unieke experience die iedereen gezien moet hebben. Ze staan zaterdag 12 maart klaar om een show te geven in Het Cultuurhuis in Almere Buiten. Ze worden ondersteund door de 3-koppelige band van Gravity Circus, die het voorprogramma zal aanvullen. Indie pop band Gravity Circus bestaat uit frontman Jimmy Nagaura Yabiko, drummer Ken Luske en bassist Adhan Dadalto. Met hun gecombineerde muziekstijl en smaak maken de drie makkers muziek met catchy hooks en oprechte verhalen. Dit vertaalt zich naar een intens energieke live beleving die je bij de hand neemt en meevoert naar het gevoel van avontuur. Als je een liefhebber bent van indie/pop-rock, is het zeker waard om even langs te gaan. Gravity Circus start de avond om 20:00, kaartjes zijn online te verkrijgen bij de website van Het Cultuurhuis voor maar liefst 5EU,- per stuk.

Locatie

  • Cultuurhuis Almere Buiten

    Baltimoreplein 106
    1334ka Almere